Härliga Torsdag.

Igår hade vi som vanligt en pysslardag, vi målade elementsrören igen och städade lite och sjåade. Helt plötsligt fick jag för mig att jag ville baka, jag bestämde mig för blåbärsmuffins och gav mig ut i regnet för att plocka lite bär. Jag tror jag var ute i nån enstaka halvtimme kanske. Fick ihop ganska mycket blåbär ändå så jag började baka. När mina muffinsar vara klara så var det de finaste muffinsarna i världen, goda dessutom, tror aldrig jag har lyckats så bra, jag är ju trots allt inte speciellt bra på baka. Så här såg de ut.

Det är inte min bild, den är från google, men precis sådär såg dem ut. MUMS.

Idag är det torsdag, jag och Stina ska fara på vårt första stepmuskel pass, om hon inte bangar vill säga. Annars händer det inte så mycket, Skellefteå AIK spelar sin första match för säsongen så min sambo lär ju sitta klistrad, först måste Viasat gubbarna installera skiten vilket brukar kunna bli bökigt, men det går säkert bra.

Det här är min sista arbetsdag denna vecka, jag ska på begravning imorgon så jag har tagit ledigt. Det kändes lika bra, man vet ju inte hur man känner sig efter en begravning. Jag kommer med andra ord inte att blogga, varken imorgon eller i helgen. Vi har fortfarande inte fått igång vårt internet, vi är alldeles för otekniska för att lyckas med något sådant på egen hand. Vi behöver hjälp helt enkelt, det får vi nog inom kort.

Nu ska jag snart fika, ha en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.