Politik.

Eftersom alla andra pratar politik idag så tänkte jag mig att jag skulle ge mig på det också. Men fan vad jag är less, så vi tar det lite kort, bara för att ventilera lite. Politiken kan störa mig så infernaliskt ibland. Varenda gång man ser en debatt så handlar det om pajkastning och personangrepp. Jag blir så less på sandlådenivån, ibland undrar man vad vissa människor har där att göra över huvudtaget. Det är nästan som att gå tillbaka i utvecklingen, man ser två snorungar som sitter och kastar ur sig dumheter, fast oftast med finare retorik än en 6 åring då. För att inte nämna Sverigedemokraterna, jisses. Den där Björn Söder verkar ju helt pantad, här jämför han homosexualitet med pedofili, det är så man blir mörkrädd.

http://expo.se/2007/48_2020.html

Undrar om hans mamma är stolt, vad tror ni? Eller hon kanske klandrar sig själv som tappade honom i golvet som barn. (Jag är ingen politiker så jag får pajkasta så mycket jag vill).

Det bästa med demokrati är att alla har rätt till en åsikt och precis alla andra har rätt att ignorera den åsikten, så nu tycker jag vi alla utnyttjar vår rättighet och ignorerar SD och den snedvridna politik de för.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.