Trygghets Narkoman !!

Elin KämpebackDet var vi som var på Ridläger i helgen, kanon trevligt !! (oj vad bra vi var & blev)

Jo, det är så vi kan kallas…

Jag har nyligen läst ut boken ’I Trygghetsnarkomanernas Land’ boken är skriven av en snubbe som heter David Eberhard.

Många har säkert redan läst denna MYCKET tänkvärda bok, men om ni inte har gjort det så skaffa den och läs, ni kommer säkert att bli förbannad, men garanterat få många tänkvärda funderingar över det liv vi lever idag.

Vi själva skapar problem & farligheter som aldrig tidigare varit farligt eller ett problem, om inte annat för väldigt få människor, men det staten går in & panik styr upp med nya regler & lagar som vi måste följa annars dör vi.

Trots att det ända vi alla kan vara säker på är att vi kommer att dö från detta liv på jorden, vad som sedan händer är upp till vår egen tro att hoppas eller veta hur det blir, men idag är det allt mindre folk som tror på något annat än sig själva, det är farligt.

Allt kan inte hänga på mig eller kretsa kring mitt liv, det är inte bra att gå runt & tro att du eller jag är medelpunkten här på jorden.

Nä, lev här & nu, självkart bör du också våga tro på något annat än dig själv & din mobil, dator, platt TV eller liknande ’PrylGud’ livet kommer att bli roligare & mindre stressigt.

Självklart till det viktigaste av allt flytta ut i skogen & lev med dig själv, djuren & naturen, du kommer att bli en tryggare människa i dig själv & det är något som fattas allt för många idag.

Nu ska jag ut & rida Gunnar (hästen alltså), ha en kanon dag !!

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.