Livet på landet !!

Ulf KämpebackMorgon stund har …

Parabol …

Är ett måste här i Grönåker det går inte att få in TV på annat sätt, därför har vi ’lokala Nyheter’ från Stockholm varje morgon, inte dumt men inte så bra heller.

Men det bästa med detta är att vi får varje morgon se på ’Stockholms Trafiken’ ett lokalt program om trafikläget i Stockholm.

Just detta gör att min morgon blir 100% bättre än den var i början, så det är alltså 200% bättre än alla andra stackare i Sveriges städer, det är ju så grymt skönt att slippa dessa bilköer eller stressiga tunnelbanor, pendeltåg eller bussar fulla med sjuka & stressade människor.

Vi har det VÄLDIGT bra när vi kommer längre upp & in i landet, skönt !!

Det finns bara ett problem & det är att alla som bestämmer nere vid kusthelvetet eller i fjoll Stockolm inte vet, bryr sig eller fattar att vi måste ha bilen för att komma någon vart & att det är ganska långt till allt här inne i glesbyggden.

Så höjpriset på drivmedel i stan & låt oss leva vidare i våra byar, för det är ju ändå ingen som vågar flytta från betongen & fjärrvärmen, fegast av alla är ’topp politiker’ som måste ha en lägenhet i varje gathörn & får åka taxi & flyg så mycket som det bara går, inte skulle en sådan kunna BO på riktigt ute i skogen hos oss vanligt folk.

Nä, nu var det trafiken i Stockholm det handlade om & jag är glad att slippa den !!

Nu ska jag ut & Rida !!

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.