DET FÅR VARA SLUT FJOLLAT !

God Dag!

Nu får det f.. va bra, när ska någon här uppe i Norrland ta hotet på allvar, det kommer snart inte att finnas en människa kvar i Norra inlandet om det får gå vidare.

Allt går till Kusten & såklart till Stockholm, Göterborg & Malmö, vi får ha kvar våra slalombackar för att stadsborna ska kunna komma ut i naturen på vintern, men annars ska all annan byggd vara stendöd.

Varför gör inte våra såkallade ’folkvalda’ politiker något åt detta, jag har själv varit fritidspolitiker i några år & vet vilken fjant värld dom lever i, det ska sittas på möten & det ska kommas överens, måste vi vara överens om allt & kan ingen våga säga ifrån på RIKTIGT, inte bara stå med mössan i hand & hoppas på att bli inbjuden på någon middag i Stockholm för att kunna fjäska ännu mer med ’Dom som bestämmer’

Och nu får vi verkligen passa oss, för nu får vi en ny landshövding som senast kommer ner från Stockholms området, ska hon våga göra något för oss eller kommer hon att DRÄPA det lilla som finns kvar här uppe, vi kan sitta ocj titta på eller göra något.

Jag kommer att kämpa ännu mer & kommer inte att ge mig förrän vi får bevis på att vi ska få leva i hela Sverige å inte bara i ’Fjollträsk’

Upp till kamp för vårt NORRLAND (inte bara kusten) !!

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.