POLITIKER FÖRAKT !!

Är det så svårt att förstå !!

Under några år var jag själv fritidspolitiker & trodde att jag gjorde något bra för medborgarna i kommunen, men det var inte sanningen tyvärr.

Politiker är ett gäng människor som gillar att sitta i möten, möten, möten, möten & gärna lite fler möten.

Ju högre upp i rang du hamnar ju mer möten ska du vara på, kommer du upp mot kommun toppen eller mot regering så kan du utan att blinka också ljuga för folk, i politiker kretsar säger man inte att det är lögn utan bara ett nytt sätt att se på saken.

När ska vi våga ställa krav på våra "folkvalda" att det verkligen gör det som var sagt i valet.

Att sedan politiker skor sig själva & hittar lösningar som gynnar sin egen familj, förening eller företag, är bara en del i verkligheten.

Det är dags att vi får människor till politiken som kan stå för sin sak & jobba för sina väljare, vara lite obekväm & inte alltid låta kappan flyga efter vinden.

Varför är det inte mer debatter mellan partierna, varför sitter alla som jobbar med EU, regering eller liknande & bara är nöjda med att plocka ut sin feta lön resten av livet, för det är bara det som det hela handlar om, att sko sig själva.

In med massor av nytt blod i politiken, i alla partier & ut med det gamla potatis säckar som suttit på sin stol under allt för många år & inte tyckt något på 20 år.

Att alliansen kom till var väl bra för att vinna valet, men nu känns det som ett gäng nöjda pösmunkar som försöker stryka medhårs allihopa, vad hända med Centerpartiet som skulle rädda glesbygden & Norrland, vad hända med Moderaterna som skulle göra livet bättre för oss företagare, vad hände med KD som skulle rädda kärnfamiljen, allt är idag en grå smet som ingen förstår något av, det ända parti som säger något som folk höjer ögonbrynen åt är folkpartiet, men varje gång får dom så mycket sikt så dom nästan drunknar.

Nä, sluta fega era LATA & NÖJDA politiker !!

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.