Feminist Svin !!

Är det så vi ska hålla på & kalla varandra ?

Ursäkta språket i rubriken men …

Blir världen bättre om vi går runt & sprider hat, fula ord, hemska tankar & vill utrota halva befolkningen, vi så kallade "Mansgrisar" har kanske också rätt att leva.

Det finns ensamstående män med barn, det finns män som utsätts för våld, det finns män som blir våldtagna av kvinnor, det finns män som utsatts för sexuella övergrepp av sina mödrar, jag har själv jobbat med några av dessa inom psykiatrin. Detta gör inte saken mindre hemsk när kvinnor blir utsatta för samma sak.

När vissa grupper av feminister pratar om det förtyck som finns idag i samhället så kan jag bara på ett tragiskt sätt beklaga att dessa kvinnor har verkligen i hela sitt liv bara sött på tragiska dumskallar till karlar, tror ni verkligen på fullaste allvar att det bara finns den typen av män här på jorden ?

Varför inte försöka jobba för att ALLA borde ha ett lika värde i samhället, inte bara kvinnors rätt till ett mer gemställt samhälle, det pågår et "Häxjakt" på män i Sverige idag som är helt onaturlig & kommer att få mycket tragiska följder framöver, där ingen man vågar jobba med barn, i skolor, på badhus eller andra ställen där du kan bli anklagad för att du gjort hemska dumma grejer. Det finns väl snart inte en man som vågar gå ut & träffa en kvinna utan att bli anklagad för att ha våldtagit henne.

Skulle vi inte försöka jobba tillsammans mot våld, förtryck & kränkningar på ett bra sätt, för lika löner & annat som är naturligt !!!

Sluta vara sura, bittra & nedvärderande själva så kommer det att bli bra, ni måste faktiskt våga släppa ifrån er saker också om vi ska få ett samhälle där vi alla är lika, ni kan inte bara ska ha, ska ha & ska ha mer.

Jag håller med om att det finns massor av svin, grisar & annat äckligt folk bland vi män, men alla är inte helt störda i huvet som många av er feminister verkar tro.

Från en som tror på människan !!

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.