Tycka saker !

God morgon !

Det var ju trevligt med ett svar på mitt inlägg igår, jag håller så klart med den personen som skrev svaret att det är nog bra att tänka sig för vad man skriver för andra kan ha en annan åsikt.

Som företagare så ska vi vara extra försiktig vad vi tycker och skriver för att våra kunder inte ska ta illa upp och tappa förtroende eller intresse av att nyttja våra tjänster, så kan det såklart vara.

Tyvärr så kan det vara så i Sverige idag att överlag ska vi bara sitta och tycka lika, har vi en annan åsikt så kan vi kanske säga den på fikarasten på jobbet, men vi är tyst i övrigt, för vi kan ju få dåligt ryckte eller bli ifråga satta.

Själv tycker jag att det är roligt med männsikor som inte tycker som jag, det är roligt att prata, skriva om våra olika åsikter, då får vi ett levande Sverige även om vi är Företagare.

Självklart kan någon bli trampad på tårna över det jag skriver eller tycker, men till dessa får jag bara be om ursäkt och hoppas att ni inte tar allt så personligt utan se att det finns en hel värld av åsikter runt om oss, där folk tycker olika överallt.

Jag hoppas att ni alla vad ni än tycker får en bra dag & underbar vecka !!

Ulf Kämpeback

En kommentar

  1. Lisbet - bloggen bredvid...

    Tycker du ska tycka saker. Det jag gör även som företagare. Tror det är mycket lättare att samarbeta med människor som har en ståndpunkt, vet vad de säger men som respekterar andras åsikter och tänk. Istället för att mesa med och bli någon slags ”mittemellan människa utan tydliga värderingar och åsikter”. Andra människoir tolkar enda det man säger som FAN tolkar bibeln dvs…som passar dem bäst vid en viss tillfälle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.