Alla får inte finnas !!

Hallå !

Under jobbet igår slog det mig att allt prat idag i samhället har focus på det nya.

Nya sätt att leva, nya sätt att gifta sig, nya sätt att föda barn, nya sätt att tanka bilen, nya sätt att tänka, allt ska bara gå fram, fram & fort ska det gå, vi kan inte hålla kvar något av vad vi tidigare trott på i våra bostäder, byar, städer eller Sverige överlag.

Jag säger inte att allt var bättre förr, men det är ren fakta att utan våra tidigare generationer här i Sverige så skulle vi troligen vara ett U-land idag.

Det finns knappt någon idag som skulle komma på tanken att slita som folk gjorde i detta land för nu många år sedan.

Men, tanken som slog mig efter att jag samtalat med några äldre herrrar från inlandet under jobbet var att, dessa Gubbar får inte finnas i Sverige idag.

Ok, hur kan jag tänka så, jo dessa människor har en tro som vi inte får ha eller vara stolta över, dessa har en uppfattning om familjen som är totalt förbjuden idag, när det gäller sex & samlevnad så skulle deras tankar få vilken modern åklagare som helst att anmäla för en mängd brott och så vidare.

Är det så konstigt att Sverige idag är ett delat land, där ingen lyssnar på dessa äldre och deras erfarenheter, jag säger inte att dom alltid har rätt, men några saker måste dom ha gjort och tyckt rätt genom åren !!

Nä, jag tycker att alla borde lyssna en stund varje vecka på vad dessa äldre generationer har att säga om livet !!

Ha det så grymt bra !

Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.