Fuskande Företagare ?

Vilka Idioter det finns ….

Nu på morgonen hörde jag på radion att VI företagare blev anklagade för att vara värsta sortens gangsters.

Tydligen är det så att många tror att vi som driver företag är några idioter som bara gör allt för att blåsa allt och alla, smatidigt så låter det som att alla anställda har det såååå hemskt.

När en anställd får problem så är det bara att sjukskiva sig och sedan är det bara upp till arbetsgivaren att sköta all typ av rehab eller liknande.

Hoppas att ni förstår hur vi som egnaföretagare har det, vi blir ifrågasatta för varje eventuell dag som vi inte kan jobba, vi blir jagade av galna människor som jobbar på skatteverket och som har som livsuppgift att ta död på alla företagare i Sverige så snart som det bara går.

Att anställda skulle må bättre av att vi företagare får det ännu värre har jag svår att tro, jag hoppas i alla fall att det inte är så, för då blir det svårt att få jobb framöver, finns inget företag så finns inga jobb, det blir svårt att hela Sverige ska leva på Kommun och Landstings arbeten.

Ta nu och hitta på något annat, det är kanske inte rätt när det gäller att dra åt på folk som redan har det svårt (sjuka) men det blir inte bättre av att sätta åt någon annan ännu mer i stället.

Det är inte bara drivmedel, skatter, avgifter, försäkringar, prylar, telefoner och allt annat som ska vara dyrare för oss företagare, nä nu ska vi få det ännu värre med övriga myndigheter också, det är kanske lika bra att alla pengar vi har (om vi har några) går direkt till skatteverket istället för till våra företag, då kan ju skatteverket anställa ännu mer folk för att sätta dit, trycka till, dräpa, våldföra sig och anmäla ännu mer företagare.

Var inte missunsamma, vi är också människor !!!!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.