Fega Svenskar …

Nog är det väl knepigt …

Men vi i Sverige tycker tydligen om att bli förnedrade och förolämpade av våra politiker, det kanske helt enklet är så att det finns ca 6-8 miljoner människor som gillar SM-lekar, lite smisk och annat som plågar och gör ont.

I andra länder säger folk ifrån, det strejkas med total stopp av lastbilar, fiskebåtar och mycket annat, vad är vi rädda för.

Troligen är det så att vi i Sverige har det för bra, vi är rädda att förlora det vi redan har, under några år jobbade vi i Lettland bland annat, där finns inte vår säkerhet, detta gör att folk tar tag i sin situation och är redo att stå upp för sin sak, sitt liv och sitt land.

Nu ska vi såklart inte sträva efter att bli som det gamla östländerna, men lite mindre fegskitar och mer jävlaranamma, så kan vi kanske även få fortsätta köra bil om vi har tur.

Men snart har ju politikerna lyckats packa in oss alla människor i städerna och sprutat i oss antibiotika så att vi snart inte tål en vanlig förkylning, tömt alla byar och gjort nationalpark av hela Norrlands Inland.

Tyvärr kan i alla fall inte jag bara sitta och hålla käften, kan det vara så att jag är helt själv som tycker så här, tydligen !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

2 kommentarer

  1. JPE

    Du bör nog till att börja med tala om vilka politiker du menar, det finns väl mellan 40-50 000 i landet. Nu har du så svepande formuleringar att man inte kan hålla med dig fast man i mycket gör just det. Sen, vad tänkte du att Ingemar Nyman, som också är politiker, ska göra åt att Indierna fått lust att köra bil?

  2. Ulf Kämpeback

    Hallå !

    Jo, vi kan väl dra ner politiker skaran till några som sitter i riksdagen, det handlar om att ta beslut som gynnar hela Sverige, men det håller dom ju inte på med idag, inte något parti alls.

    När det gäller politiker på hemma plan, så är det näsatn ännu värre, eftersom jag själv en gång varit inne i den svängen så vet jag att det lesta bara sitter och inte ens har en egen åsikt om saker, det är gräsligt illa.

    Ingemar Nyman, kan väl ta och höras och synas lite mer och i alla fall försöka ge en bättre bild av vilka behov som finns här uppe i norr och ute i skogarna.

    Att sedan det körs bil i Indien är kanske inte helt lätt för Nyman att stoppa, men han är ju Polis och kan kanske åka ner och göra ett fysiskt försök på plats.

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.