BESINBOLAGEN

Hej

Nu är det väl ändå något helt sjukt på gång, vi betalat mer än någonsin för drivmedel, vi får det svårare att få ihop livet ute i Glesbygden, men vad gör då bensinbolagen som vi under alla år fött upp med vår bilkörning (tankning)

Hur kan det få gå så här, inte nog med priserna på drivmedel, nu ska vi inte få tanka alls längre, vart finns dessa inte helt smarta eller för att vara ärligt, totalt körda idioter som bestämmer om dessa bensinbolag, vart sitter dessa personer, jo i Stockholm såklart eller kanske Göteborg.

Nu måste faktiskt regeringen gå in och göra något åt detta, men det är klart CENTERPARTIET (som kommit där dom är på grund av folk som trott att det skulle bli bättre ute på landet) har väl för många bjudningar på Sturuplan för att hinna bry sig om landsbygden, Ni är faktiskt ett skämt !!

Att det andra partierna inte vill att HELA Sverige ska leva det har ju stått klart sedan länge, men nu finns ingen som för vår talan och om det finns någon så talar dessa verkligen tyst.

Nä, det kanske är dax för den organiserade ’kraftlednings sprängar ligan’ att börja jobba igen, det blev lite stress bland folk i söder när dessa människor var ute och försökte strypa elen till söder.

Finns det ingen i politiken som har lite STAKE längre ???????

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

2 kommentarer

  1. Sans

    Är du riktigt klok ikväll? Sånt där kallas uppvigling. Skulle någon ens komma på tanken att göra något liknande som du antyder med elen ska jag minnas var jag såg uppmaningen.

    Tror inte du menar det, så jag ska inte tipsa polisen. Vi i Norrland måste föra kampen för vår landsända på ett sådant sätt att det inte motverkar vår sak.
    Använd kämpaglöden så den blir till nytta!

  2. Ulf Kämpeback

    Hej

    Nä, kanske är det lite oklokt att tycka och skriva vissa saker, men snälla ”sans” som du kallar dig vad ska vi då göra för att synas, höras eller visa att vi finns överhuvudtaget.

    Det är svårt att sitta och viska och mummla att saker är så dumt och borde vara eljest.

    Nä, självklart vore det dumt att spränga saker i luften och självklart så får du bli upprörd över ett sådant inlägg i blogg världen, men det är ju tyvärr så att ordet verkar betyda mer än att vi får leva kvar i vår del av Världen.

    När det gäller polisen så tror jag att du skulle få ganska fullt upp om alla som skriver saker i en text som du inte gillar skulle bli anmälda av dig eller andra, ja det är inte bra, snälla, kloka eller ord som bokstavligen ska tas på blodigt allvar, då skulle ju ingen kunna skriva en enda kriminalroman eller sångtext.

    Nä, ta ett djupt andetag (eller ett par) och ge mig istället förslag på vad du tycker att ”VI” ska göra för att få finnas kvar i framtiden och kunna leva ett liv i Norrland, Inlandet eller Glesbygden överhuvudtaget.

    Tacksam för bra ideér att spinna vidare på, själv kommer jag inte att anmäla dig till polisen heller även om du skriver vem du är.

    Önskar en bra och trevlig sommar och tack för att du läste min felstavade blogg !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.