– POLISANMÄLAN !

Hej å hå !

Jag fick mig ett förbryllande svar på ett av mina bloggämnen från förra veckan, där skrev jag om det gäng som var ute och skulle spränga kraftledningar för ett flertal år sedan, detta med anledning av att vi får det svårare att klara oss ute i Glesbygden på grund av vårt styrande folk i ’Fjollträsk’, tydligen var detta en mycket upprörande bloggning eftersom personen ifråga som svarade på mitt inlägg tydligen var på vippen att polisanmäla mig för uppvigling.

Men eftersom personen ifråga inte ville, vågade eller stod för sin åsikt så fick jag som vanligt aldrig veta vem denna människa var.

Ok, jag håller självklart med om att det måste finnas bättre sätt att få vår sak synlig än att sprängakraftledningar, men ge mig då riktiga, tydliga och effektiva förslag på vad som går att göra för att få en smartare och bättre politik runt Glesbygden, helts innan alla flyttat !!

Det är helt klart så att det fungerar inte att viska ihjäl någon som har något att säga till om eller att stå flera timmar på parkeringen efter möten, träffar eller föredrag och prata SKIT som ingen får höra, nä det måste fräsas ifrån.

Eftersom det verkar sitta minst en person där ute som tydligen vet hur vi ska göra och som är redo att sätta dit folk pågrund av några ord som råkar vara något politiskt okorrekt, kom då med dina/era ideér istället för att sitta och gnälla över folk som i alla fall vågar öppna mun.

En mycket trevlig och bra sak är ju att det visar sig att någon i alla fall läser bloggen, tack för det och jag önsakr er alla en grymt bra kväll i blötvädret !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.