KO-STIGEN ÖVER FJÄLLET !!

Allt har 2 sidor !

När man ska ta sig ut till Mjösjöbygden, Karlsbäck, Grönåker eller Bredträsk är det bästa att inte åka bil från Balsjö / Älgfarmen, det är bättre att ta Flygplan eller kanske en Häst om man inte vill att blien ska flyga i tusen delar innan man är framme.

Det finns såklart Hjältar som Nybergs Buss eller Håkan Karlsson, mfl som kör denna väg varje dag men med Buss eller Lastbil, det är ju inte klokt att denna KO-STIG får kallas för VÄG.

Hur kan ni som sitter och bestämmer inte ta på allvar att bilar går sönder, folk gör illa sig och inte vågar komma ut till oss på ’Sol sidan’ av fjället.

Eller vi kanske ska klara oss själva även när det gäller detta med vägar, tydligen vill många som bor nere vid kusten att vi ska ’Klara oss Själva’ kanske även när det gäller att bygga vägar, järnväg, telefonstationer, elcentraler eller ’Ko-Stigar’.

Vill ni testa en av VÄRLDENS SÄMSTA VÄGAR med såkallad beläggning kör då vidare från Älgfarmen och över Fjället till Mjösjöby, en garanterad upplevelse, vill ni krydda lite extra kör ni med en Husvagn eller Husbil, det finns ingen mening att åka till Liseberg eller andra åkattraktioner.

Vägverket ’Keep On Rock´n’ det går ju inte att göra vägen sämre i alla fall, jo kanske lägg på några meter stenkross så det blir lite fler punka på alla fordon som kör där, då har ni verkligen gjort vad ni kan för att stänga hela vägen.

Kom och upplev en tur ni aldrig glömmer !!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.