RAGGARE !!

Vilken folkfest !!

Tänk så mycket folk i alla åldrar tillsammans på en och samma fest, det är nästan som förr i världen då man gjorde saker tillsammans hela familjen även här i Sverige, fulla gatorna i Umeå med GRYMT snygga och några riktigt fula bilar och några Hojjar så klart.

En liten detalj är ju att denna fest tillhör ’Raggar Kulturen’ och det märks, inte var det många som bråkade eller var förbannad på varandra, det är ett gemensamt intresse för dessa bilåkande folkslag har i sina bilar, dricka öl och köra runt med vackra flickor.

Personligen måste jag säga att just dessa Raggare (finns kanske inte så många kvar) är några som borde få lite mer uppskattning för sitt sätt att vara, det finns såklart oskriva regler att följa inom gruppen, men det är ofta mycket ärliga och sällan att du idag skulle behöva vara rädd för att passera en bil full med druckna Raggare med hög musik och massor av folk i blien, att i ställe träffa ett gäng ungdomar en natt på stan kan ju sluta hur som helst för både män och kvinnor.

Kämpa på med era bilar, musik, brylkräm, öl och brudar/grabbar, det är helt klart kanon roligt att se och uppleva på plats, tänk bara på att det kan vara bra att ta en promenad ibland också för hjärtats skull, då kan ni garanterat köra bil ännu fler år !!!

Rock On !!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

En kommentar

  1. Raggar tjejen

    Du har helt rätt.
    Att få crosa runt med en Cadillac -60 och lyssna till juv 50-60 tala musik , det är livet. Och med sina vänner som tar en kall öl.
    Kör lungt i sommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.