’Politiker Veckan’ Snacka om Fjollträsk !!

Hallå !

Är jag den enda som tycker att den såkallade ’Politiker Veckan’ som just nu pågår är en av Sveriges största EGO-Drogar Festival, det är en massa mer eller mindre sommar klädda politiker som försöker lysa mer än solen och just nu när det öser ner från himlen är det kanske inte så svårt, men inte ens nu kan jag ta denna cirkus på allvar.

Att ens media & politikerna försöker lura oss skattebetalare med denna helt menlösa tillställning där det helt plötsligt är legalt att festa lite lagom med det personer som ska försöka lura oss läsare att man verkligen tycket något vettigt om vad våra politiker säger.

Men det spelar ju ingen roll, för nästa vecka/månda/år tycker samma parti tvärtom, sluta slänga våra skattepengar på era förtäckta semestrar, ta och åk upp till något tomt skidhotell där ni kan sitta ute med myggen och kanske snabbar ni på besluten lite, trots att det finns en politiker sjuka som heter ’Politikus Hemmorojdus’ denna beror på att det sitts för mycket på arslett och jobbas för lite på riktigt för att få något gjort, men på ett billigt hotell med en lift pinne i rumpan kanske även dagen politiker längtar hem och snabbar på lite med besluten om vad man tycker, utan att vara så förbannat politiskt korrekta.

Nä, sluta stå och ljug, hitta på massa svammel & fejk jobba, ta semester på riktigt istället, som vanligt folk !!

Oj, oj hur kan jag nu tycka så här, kanske kan det bli en ny varning om Polis ?

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

En kommentar

  1. Elin

    Vågar jag sätta pengar på att du kommer få en kommentar för ditt ”Fjollträsk”? … Det är tydligen homo-fobiskt att säga så.

    Men folk har för lite göra, så de klagar mer på småsaker än att egentligen diskutera det relevanta som står i bloggen.

    Men jo, Almedalen har blivit mer ett jippo än en plats för debatt och politik. Tänk att få gratis boende och mat i härliga Visby, för att stå och rapa upp samma saker som de sagt i riksdagen ett par månader tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.