SD / V = Vadå ?

Hallå !

Nu har jag en fråga, vad är det för Svenskt skit snack …

Alla är som galna, arga, rädda och helt panik över att Sverige Demokraterna kanske kan komma in i riksdagshuset under nästa val, folk är arga detta på grund av att vissa av dessa har en Nazist bakgrund eller fortfarande kallar sig något liknande, helt ok att vara upprörd på detta på grund av den utrotning och förföljelse som varit under bland annat 2:a Världskriget.

Men hur kan det vara HELT OK att kalla sig för Kommunist, eftersom nu många gör detta i bland annat Vänster Partiet och andra mer extrema vänstergrupper, varför är det inget liv om detta, eftersom mängder med människor har dött och dör fortfarande idag i denna anda.

Hjälp mig att förstå varför detta HAT just mot den ena av dessa extrema sätt att tycka att andra ska leva sina liv, är det andra helt OK ?

Tack för ordet !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

2 kommentarer

  1. Ickekommunist

    Det kan man fråga sig. *s*
    När nynazistyngel och tokvänster slår sönder stadsmiljöer så är det på något sätt alltid värst med nazisterna. Svårt att förstå det där.
    Ute på den kanten är nog det gemensamma att man vill just slå sönder och slåss.
    Men kommunismens historiska illgärningar verkar vara lättglömda.

  2. Elin

    När det gäller folkmord, och även dagens snorungars skadegörelse och misshandel av oliktänkande, så är ingen grupp bättre än den andra. Kanske till och med så att det ses med blidare ögon på vandalerna på vänsterkanten …

    MEN, jag vill inte se både ett kommunistparti och ett nazistparti i riksdagen. Jag tänker varken rösta på V eller SD. Sedan är det upp till opinionen att rösta ut både kommunister och nazister ur riksdagen. Det lättaste just nu är att se till att SD aldrig får plats i riksdagen.

    Sedan blir det ju lättare att få ut V, om de inte allierar sig med Mona och Maria … 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.