Tuff MC-Polis ?

Hej å Hå !

För någon dag sedan blev tror jag hela regionen helt stum av chock när det helt plötsligt gled förbi en MC-Polis på vägen.

Det är väl inget fel med detta, det är såklart bra att även polisen kan glida förbi här ute nu när vi har en farbar väg att åka efter.

Däremot blir jag nästan förbannad när jag nästa sekund ser att denna polis har börjat plocka ungdomar som kört cross & moppe, finns det inget annat vettigt polisen kan göra än att åka runt och förstöra det lilla roliga som några få ungdomar kan göra här ute i byarna.

Vad jag vet finns det drivor med fall av misshandel, våldtäkter, rån och annat mycket viktigare att reda ut än att stoppa ungdomar som kör lite fort på moppen.

Ok, jag vet att det troligen inte är enligt gällande lag alla gånger, men ta då och jobba med det ungdomar som verkligen gör hemska, dumma och riktigt farlig grejer istället.

Japp ni Poliser är välkommen tillbaka men ta och gör saker lite smidigare istället för att sätta er i läget att alla bara blir förnannad på er, men det är klart att det finns säkert några missunsamma jävlar här ute också som anmält att ungdomarna har det för roligt.

Ett tips till BYBOR i Glesbygd: Gå istället och prata med föräldrarna till dessa ungdomar, kom överns om vad som kan vara lämpligt när det gäller att köra inne i byn eller på landsvägen eller kanske bygg en crossbanan här ute där ungdomarna kan vara (jag kan hjälpa till), det blir mycket bättre stämning !!

Så ett tips till POLISEN: Ta fast folk som verkligen skapar problem, gör skada eller skrämmer folk och se till att dom inte fortsätter, det måste väl finnas bättre aktiviteter för en utbildad MC-Polis än att jaga små barn på moped, eller har jag kanske fel ? det finns kanske inga brott att lösa i övrigt !!

Var rädd om varandra i trafiken !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.