Sverige mår dåligt ?

Elin KämpebackHallå!!

Nu är det Semester tider och folk är lediga från sina jobb och har annat att tänka på, men på något sätt är det just nu verklig focus i media på allt skit som går att gräva upp helt klart en perfekt sommar för massmedia som annars får skriva flera sidor om bort plockade silikonbörst på sturuplans nollor eller kanske någon ’Robinsson skandal’ igen.

Men nu är det HÖGTRYCK med elende så det är ju kanon för alla tidningar som älskar när det händer hemska och otrevliga grejer.

Vi har VOLVO som får säga upp folk, ERICKSSON får säga upp flera tusen, Vi har just nu två av Svensk kriminalhistorias mest gripande fall på gång samtidigt, vi har idrotts stjärnor som gör illa sig bara någon vecka innan OS, vi har fylle skandaler inom handbollen + att vädert har den senaste tiden varit riktigt dåligt det kan ju inte bli bättre för en reporter på en tidning eller tv kanal.

Ja grattis massmedia det är en kanon sommar för er som vill sälja lös nr & för oss andra kanske livet trots att det är så mycket skit överallt går bra att leva ändå, det är ju bara att sluta läsa om allt elende så mår man redan bättre.

Grattis VK, Aftonbladet & Expressen mfl. !!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.