Vara smidig utan glidmedel !!

Hallå där !

Jag får en känsla av att folk som jobbar på olika myndigheter som kontrolerar, övervakar eller följer upp oss privat personer & företag är där för egen personlig vinning skull.

Det finns ju ingen som tjänar något på att förstöra eller jävlas med någon annan, men man kan ju börja undra när nu senaste exemplet med detta i focus tas upp.

Hela historien bakom känner jag inte till men, nog är det väl förbannat att samma dag eller dagen innan den stora musikfestivalen på Holmön då går man in och tok kollar allt och gärna stänger resturangen, finns det något annat bakom som vi andra inte får veta eller är det bara av rent jävulskap.

Myndigheter som håller koll eller följer upp saker är inte polismyndighet, men jag tror personligen att många som jobbar på ställen som skatteverket, häslovårdsmydigheten eller försäkringskassan tror detta själva, att prata om FRA är ju löjligt, vi är ju ständigt 100% bevakade utan FRA eller någon ny lag.

Nä, snälla regeringen lägg några 100 miljarder på att utbilda folk inom dessa arbetsgrupper till att vara lite smidigare, trevligare, mer tillmötesgående & utrustade med en liten gnutta fingertopps känsla och mänsklighet, det skulle löna sig det lovar jag.

Självklart ska det som är fel rättas till, men man behöver inte vara maktgalen, kliva över lik och kränka folk för att ordna sådant, jag lovar.

Annars kan man ju gå in på en aningen mer tuff bana och använda sig av kriminella grupper som indrivare åt dessa myndigheter, då får man ju både koll på dessa gruppers arbetsläge och alla pengar kommer in på ett eller annat sätt, det låter väl bra !!!

Tack å hej leverpastej !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.