Men vad nu då ?

Helt klart intressant ….

Hur lurade vi alla är när det gäller vad som blir beslutat av bland annat S.O.K.

Men har vi trott något annat än att hela Olympiska Världen är ner kletad med mutor och klappar på axeln och annan så kallad "svåger politik", jag säger inte att det är rätt eller fel, men det borde vara mer öppet om hur man får spelen och vad det kostar.

Sverige betalar självklart för lite och det är säkert också för lite horor, sprit och annat på det Svenska "mutmöten" som gått av stapeln för att försöka få spelen.

Att alla idag är så förvånade över att Kina fått igenom ALLA sina krav är knepigt eftersom ett så stort land som drivs på ett sådant sätt såklart är vana vid att få sin vilja igenom på ett eller annat sätt, annars blir det bara ett skott i nacken om man inte tycker likadant.

Men något bra kommer ju av detta, ett fint och tydligt uppvisande om hur underbart det är i ett kommunistland, där staten bestämmer ALLT om ALLA, det mest roliga är ju att det finns folk även i Sverige som vill att vi ska driva vårt land på samma sätt.

Historien upprepar sig, för många år sedan (fanns så klart själv inte ens i pungen då) fick ju Nazzarna i Tyskland spelet och fick visa upp sitt fina sätt att driva ett land, men det kan väl inte bli lika igen, eller ??

Ok, vi får se vad som händer ??!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.