VÄRLDSREKORD

Hej

Är det någon fler än jag som börjar undra exakt vad simmaren från USA som slår rekord, på rekord, på rekord i varje lopp han ställer upp i stoppar i sig för grejer.

Sist det såg ut på detta sätt var när hela laget från Kina var dopade för några år sedan, under VM eller OS, kommer tyvärr inte ihåg vilket år.

Men det är ju också så att USA ligger grymt långt före när det gäller forskning av nya ’saker’ som inte syns på testerna.

Ok, det är ju skit kul att se rekord i varje gren under hela OS men man kanske ska fundera hur fort, långt, högt det kan gå på naturlig väg.

Folk som tidigare åkt dit för dopning efter ett bra lopp, skulle idag inte ens komma till final i samma gren, då kanske det är dax att tänka efter vad som är på G.

Det är som med ekonomin, detta med ’Världsrekord Bubblan’ som kommer att spricka framöver när allt är nog överhettat inom idrotten.

Tro nu inte att jag inte gillar idrott, VM, OS eller annan sport på tv eller i verkligheten, jag älskar idrott, sport eller fysiskaktivitet det är det bästa som finns att få utöva eller titta på, men det är bara några tankar som får mig att sitta och tänka lite extra vid varje nytt världsrekord.

Ha det bra !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.