OBS! – 10 ÅR – OBS!

Hej å …

Grattis till mig själv & min kära fru Elin, som idag varit gifta i 10 år, det är inte illa för att vara i en tid där folk byter partner, män & fruar snabbare än, sockar, kallingar och eventuellt också miljöbil.

Hoppas att någon av er där ute i världen får uppleva samma sak som vi, det har varit mycket och är mycket lärorikt att leva med en människa så nära, ibland får man kämpa tillsammans, ibland får man hjälpa den andra, men oftast är det bara helt fantastiskt, underbart och härligt.

Det är ju så att vi är ett par som gör det vi själva vill mest, det kommer alltid nya idéer och projekt som vi driver igenom tillsammans, det gör att livet alrdig blir tråkigt eller hamnar i en vardagslunk, det tror jag är viktigt för oss och det borde nog fler testa, släpp alla gamla tråkiga sätt och rutiner, gör ert liv till något roligt och spännande, det kommer att ge krydda i livet jag lovar.

Så ett tips till er alla, om ni tycker om, älskar eller avgudar någon ta och gift er, ha ett kanon roligt party med släkt & vänner, LEV sedan varje dag med den människan, det finns så mycket att utforska i en människa att det tar minst ett liv.

Till slut vill jag bara säga till min kära Elin att jag Älskar dig mer än någonsin, nu är det bara massor av år kvar ihop, tänkt vad mycket vi får uppleva !!!

Ha det bra !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.