FOTBOLL ?

God Morgon på er !

Hur kan det komma sig att fotbollen i södra Sverige får kosta såååååå mycket pengar och ingen verkar ta detta på allvar.

Om inte publiken kan sköta sig är det väl bara att låta bli att släppa in dem på matcherna, det är ju bara så att ingen klubb vill bli av med den intäckten som publiken ger, men det borde också vara upp yill klubben att betala för sin egen polis bevakning.

Varför ska vi här uppe i Norrland betala pengar för att massor av Fjollträsk Idioter ska få slåss och he sönder halva stan vid varje tillfälle som bara ges.

Nä sluta dalta med alla såkallade ’Supporter Klubbar’ och varför inte göra som i gamla tider i Rom, skicka in alla dessa dummskallar som vill slåss i en egen stadion och låt dessa slå ihjäl varandra, då har vi säkert flera tusen problem mindre när det gäller övrig brottslighet också i södra Sverige, tänk på det !

Låt folk gå och se på fotboll eller annan idrott utan att behöva så inför risken att bli sönder slagen på grund av fel tröja, tyvärr så är det fega, lata och dumma politiker som borde ha fixat detta för länge sedan men tycker tydligen att det är en bra sak.

Det är inte idrott det handlar om längre !

Ulf Kämpeback
www.skoterman.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.