FY !!

Elin KämpebackHuvva så hemskt !

En liten detalj i mitt bloggande har tydligen upprört några personer gång efter annan, det är tydligen så att man ska vara 100% öppen och vidsynt + inte vara arg när man skriver på en Blogg för då vill man folk illa eller försöker få ovänner eller som företagare bli av med kunder.

Nu är inte meningen med mitt bloggande att skrämma varken kunder, stockholmare, kvinnor, barn eller någon annan person, jag har bara ett rent intresse av att säga vad jag tycker just NU, om det då handlar om folk från ’Fjollträsk’ (som nu kan uppröra folk) eller andra saker eller personer det spelar inte så stor roll för mig.

Men det är roligt att se hur raka ord idag uppfattas som att vara arg & nästan helt galen, vilket gör skrivandet till en riktig farlig grej, ordet har tydligen mer makt än någonsin i historien.

Men eftersom jag är så ’ARG’ jämt så är det bäst att jag skriver något snällt nu då.

Det är ju roligt med olika människor och olika åsikter, det är tur att vi lever i ett land där vi får säga ’vad vi vil’ (inte riktigt, men nästan) och där vi har det otrloigt bra trots saker som händer ibland, tack för det kära Svea Rike !

Önskar er alla en mycket god natt & drömt något riktigt trevligt !!!

Ulf Kämpeback
www.skoterman.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.