Media Kåt !

Det är hemskt !

Att ’Arrboga Rättegången’ kanske måste göras om, tänk på föräldrarna till dessa dödade barn och att dessa måste gå igenom hela skiten igen på grund av Media Kåta Nämndemän som inte kan hålla sina käfftar i styr.

Tyvärr har tidningarna och tv lika stort ansvar i att inte vara inne och vältra sig i skiten och så fort som möjligt lägga ut bilder och sitat från berörda vid rättegången, vi håller på att få ett rättsväsende som styrs av media.

Jag måste nog tända ett ljus, sätta mig ner och be om energi till de berörda föräldrar som kanske får gå igenom allt igen och uppleva smärtan ännu en gång av att få sina barn mördade.

Önskar alla en bra dag !

Ulf Kämpeback
www.skoterman.se

3 kommentarer

  1. no name

    Skulle du, bäste herr Kämpeback, vilja utveckla detta med ”mediekåta nämndemän” och att vi håller på att få ett rättsväsende som styrs av media litegrann? I dina tvärsäkra uttalanden som bitvis är väldigt aggrssiva börjar man undra hur stor insyn du själv har i fallet och – inte minst lika viktigt – hur har du i så fall skaffat dig kunskapen? Kan det vara via -just det- media?Snälla du, förklara vad du menar.
    Dock skall sägas att jag hyser den största förståelse för medkänslan med de stackars föräldrarna till barnen, jag tycker också det är synd om dem.

  2. moaahahahaha

    Jag känner dej inte, ulf.Jag bor inte i Bjurholm.Flyttade därifrån för hemskt många år sedan.Jag läser ändå era bloggar.Jag tycker mig märka ett mönster i hur åtminstone du skriver,ulf.Du är väldigt generaliserande och arg.som det du skrev om fotbollen.Är det inte onödigt att dra alla över samma kam.är alla stockholmare fjollträskidioter och fotbollshuliganer??

  3. Ulf Kämpeback

    Hej

    Ko det är så att jag har en nära anhörig som under många år varit nämndeman inom tingsrätten i Västerbotten, därigenom vet jag hur hård sekretess det är och vad det innebär att svära eden som ALLA inom rätten får svära för att hålla en och samma linje.

    När nämndemännen går ut i media INNAN ens domen är klart har ju inget att göra med hur mycket jag känner till om fallet, utan det är FEL så får dessa personer inte göra.

    Att vara aggresiv i mina val av text beror kanske på att jag inte vill gå runt saker utan skriva som det är, är det då jobbigt att läsa kan jag bara beklaga.

    Så var det med detta, hoppas dina funderingar blivit besvarade bästa ”no title”

    Nu till Bäste herr/fru/fröken eller vad du är phrrrph, dina funderingar om mig.

    Jo det kan jag hålla med om att jag är enkelspårig i mina bloggar många gånger, men det är meningen att vara det också eftersom det tydligen får folk att reagera på det som skrivs.

    Jo jag vet att det bor bra folk i Stockholm också (det är ju många som flyttat ner från Norrland) och självklart är inte alla som ser på fotboll i södra Sverige störda i huvet och själv älskar jag fotboll så det är inte fotbollen det är fel på.

    Men kan du annat än hålla med om att det är knepigt att vi här uppe ska betala MASSOR av skattepengar till folk som ska slåss nere i det större städerna i vårt avlånga land.

    Att vara arg borde fler prova vara och våga vara utan att vara dum eller göra illa andra, jag tycker saker men är den första att ge mig och ändra uppfattning om det blir bevisat att jag har fel, men tyvärr har jag ofta rätt i det jag skriver och det retar nog folk att det kan vara så.

    Men det är ju roligt att det finns såna som du ”phrrrph” som bara vill vara snäll och inte tycka något som kan göra att det låter som du är arg, det är bra att folk är olika.

    Om du läser min Blogg har jag faktiskt skrivit snälla saker också, bara så du vet.

    Men nu hoppas jag att ni som var så snäll och skrev något om mitt Bloggande får en mycket bra kväll & helg !!

    Ha det så bra !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.