Livet på landet

Ulf KämpebackHallå där ..

Dagar som dessa när ’börsen’ flyget upp & ner (mest ner) och folk blir av med jobben i drivor ute i Sverige och Världen, är det mycket skönt att bo här mitt ute i skogen.

Vill jag är det bara att stänga av radion, tv´n och inte titta i någon tidning, då är livet bara som vanligt, visst är det knepigt.

Ni ska veta att djuren i skogen inte har någon lågkonjunktur eller vad det nu kan heta på vårt språk, träden står och mår lika bra trots börsfall och hösten rullar in trots att dollarn blir stark eller svag.

Vattnet i bäcken kommer inte att sluta rinna för att det är kris i några banker på Island, det ända som händer är att väldigt många av vi människor blir stressade, deppade och helt uppgiven över att livet kan vara så hemskt.

Men det beror ju på vilken verklighet vi vill leva i, men det är ju klart att det är trevligt med mat på bordet och lite tak, väggar och värme runt om sig och det kommer vi ju att ha vad som än händer, eftersom vi lever i Sverige och det spelar ingen roll vem som styr detta land så har vi alltid en utväg till att få mer än vad vi behöver, det kallas sociala.

Men i skogen finns varken behov eller saknaden av denna övertrygghet som vi lever i och som skapar en stress att hela tiden ha full koll och vilja ha mer.

Nä i morgon ska jag njuta extra mycket när jag går ut på mina vandringar i skogen och av att vi bor MITT i skogen, för jag vill som alla andra slippa stressen, pressen och kraven från vår värld i dessa PANIK tider då snart alla mår dåligt över allt.

Ett tips inför helgen, gå ut och krama ett träd det är helt gratis och ger massor av energi, jag lovar, lyssna också på all erfarenhet som riktigt gamla träd har att berätta om vi bara vill lyssna.

Ta det lugnt och ha det så skönt i helgen, se möjligheterna varje dag !!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se – UP DATE !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.