TACK KUNGEN !

Ulf KämpebackÄntligen vågar någon öppna mun …

När Kungen igår vågade berätta hur det börjar se ut i skogarna var det snabbt rubriker i tidningar över landet & så klart i tv.

Men om detta nu råkar vara sant att för stora stammar av Rovdjur kommer att förstöra och skada andra stammar av djur som vi kanske inte vill bli av med, samt att det kanske får bort ännu mer folk från glesbygden på grund av sin egen säkerhet, vad gör vi då.

Ja, sitter man i Stockholm eller Umeå så är det ju bara trevligt med massor av Varg & Björn i skogarna, men jobbar du mitt i allt så är det vissa dagar inte allt för mycket humor.

Under veckan har jag vi flera tillfällen själv varit extremt nära flera olika Björnar, det känns ibland inte allt för säkert att gå runt med en Morakniv på bältet som mitt ända vapen om någon skulle tycka att jag är för nära.

Ok, låt oss som jobbar på plats ensam i skogen bära vapen, då skulle saken få en helt annan poäng, varför ska folk behöva offra livet innan det verkligen tas på allvar med våra allt försora stammar Rovdjur.

Jag bjuder in till PRAO hos mig för den som vill följa med och känna på spänningen som kan få upplevas under en dag i skogen, jobbet vill jag absolut inte sluta med och trivs otroligt bra i skogen, det skulle inte gå för mig att sitta inne på ett kontor i stan och ruttna bort, men ett gäng mindre Björnar i skogen skulle ju inte sitt helt fel.

Kom gärna ut i verkligheten ni som tycker att stammarna borde vara ännu större !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

3 kommentarer

  1. Fredrik nilsson

    Vad är det som säger att Du har mer rätt till skogen än andra rovdjur…För visst vet du om att människan också är ett rovdjur. Men det som är skillnaden kan man alltid diskutera. Bort både med monarki och sådana som Du. Det är ingen som har tvingat ut dig i skogen. ska du ut får du väl anpassa dig till skogens regler. Djuren har också lika mycket rätt till denna area som du har, gnällspik…

  2. Berith

    hur ska man kunna jobba i skogen- sånt folk behövs också- utan att vara där?Ingen av oss vill väl ha för många björnar och vargar i sin närhet..tänk på barnen till exempel. jag tycker att det nu är obehagligt att gå i skogen för bärplock t.ex.

  3. Ulf Kämpeback

    Tack snälla Fredrik Nilsson ..

    för ditt inlägg på min blogg om rovdjuren, ja vi människor är också ett av världens farligaste rovdjur och vi kan vara makalöst grymma mot andra djur och mot vår egen art.

    Men enligt dig ska vi alltså leva efter naturlagarna som gäller i naturen, eller ?

    Jag hoppas verkligen att jag hittar dig i en hydda i skogen, där du söker efter rötter, ved och annat som du kan behöva för att överleva den kommande vintern och att du varken åker bil, buss, cyckel eller andra påfund från den hemska arten människan.

    Du bör ju leva som du själv säger att andra ska göra, du bör söka mat som de andra djuren i skogen, du bör leva på alla djurens vilkor eftersom du och vi andra inte är något annat än djur i skogen.

    Eftersom jag inte vet vilken ålder det är på dig så måste jag bara dra några andra saker som du kanske bör tänka på.

    Om du har barn, varför är dom eller skulle dom vara födda på BB, skulle det inte vara i en skogsdunge i lite lingon ris och sedan får du ju se om dom överlever till lunch, eller jag hoppas att du inte någonsin har använt dig av sjukvården i sverige eller världen eftersom det går emot allt vad naturlighet är i dina ögon.

    Varför jag jobbar i skogen ?

    Du kan ju börja fundera på vad vi har här uppe i norrland och i inlandet som är viktigare än att ta hand om skogen, för vår fortsatta överlevnad här i norra delen av världen.

    Har du hört att det huggs ner skog i brasilien, detta brukar folk kalla för världens lunga, men vi har en stor del av den lungan här uppe i vår del av världen.

    Så jag har inte gått ut i skogen under pistol hot och jag trivs med jobbet och jag får väl skylla mig själv, men vore det inte synd om det gick åt några damer & barn på grund av att det finns folk som låssas leva med naturen på naturens vilkor, eller har jag fel Fredrik Nilsson

    Önskar dig en trevlig helg på din stubbe i skogen, men hur har du fått tag i en dator där ute ?

    Ha det så bra !

    I Love Kungen !!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.