Paulo Roberto, det bästa jag hört !!

Ulf KämpebackHallåj ….

Under en bilfärd igår lyssnade jag på P3 Populär (radio alltså) det var ett samtal med Paulo Roberto, som jag själv i många år haft stora problem att förstå.

Länken till programet:
http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1406070&BroadcastDate=&IsBlock=0

Men igår tror jag att jag fick en ny idol på mitt samvete, han gick ut i direktsändning i P3 och spydde galla över Feminismen i Sverige idag och alla som försöker fixa politiska + på att låssas vara Feminister.

Ska vi först kolla vad en FEMINIST är:

Feminism är en rörelse för kvinnors jämställdhet med män, enligt Svenska Akademiens ordlista (2006). Detta ur Wikipedia

Är det vad som behös idag ?

Jag tycker att folk alltid pratar om MÄN & KIVINNORS lika värde, eller ?

En naturlig fråga är väl om vi MÄN som grupp alla är dumma, dryga, hustru misshandlande, barn misshandlande, missbrukande, högavlönade direktörer, miljoner på banken, sextrackaserande, sexmissbrukare, med pedofil och kvinnoförnedrande utgångspunkt från ALLT vi gör, samtidigt som vi aldrig hjälper till i våra hem, eller med våra barn, alltid sitter på krogen och dricker öl med alla andra idioter till män och tittar på porrfilm, våldtar första bästa kvinna bara för att få tömma pungen.

Kan det vara så ?

Eller kan det finns män som inte håller på med allt detta som är skrivit här ovanför, kan det finnas det som till och med hänger tvätt & diskar ?

Jag kan inte annat än hålla med Paulo Roberto och det han sa igår, men det är ju inte så man får tycka i Sverige idag, men det får jag väl skita i, folk har ju blivit sura förut på det jag skrivit.

Jag Älskar min fru och försöker alltid göra det bästa för vår familj, men det är klart att det finns kvinnor som hittar fel i det också !!

Nu ska jag ut i den underbara höst solen och jobba !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.