SVENSSON SNART DÖD

Ulf KämpebackHej å God Morgon !

Jo, det är nog så att ’Svensson’ eller den vanliga ’Svenne’ (på modern Svenska) snart är helt död, vem ska bevara detta sätt att leva eller den försvara den blivande utrotingshotate arten.

Ingen får längre tycka, tänka, leva eller göra ’Svensson’ grejer, att gifta sig med en av motsatta könet är väl snart i sig själv en kränkning mot sammkönade par, eller att inte riktigt förstå andra kulturer kan troligen om några år ge minst 5 års fängelse.

Ok, den för många idag så tråkiga ’Svensson’ vart får han/hon finnas, leva eller bygga bo, det är lite jobbigt att se hur vi tror att den nya moralen i Sverige är att tycka tvärtom, detta gör att det är helt ok med allt som tidigare var mindre bra eller inte alls lämpligt.

Detta gäller såklart också vårt sätt att uppfostra våra barn & ungdomar (eller idag uppfostarar barnen det vuxna), jag säger inte att det är fel på det unga, utan på vi vuxna som inte tar nog mycket ansvar över vad som händer med våra barn, detta gäller såklart inte 100% av befolkningen eftersom det finns vissa som fortfarande vågar säga stopp och visa lite gränser.

Men håll i er snart kan ’Svensson’ att var död, många kommer att jubla, men det finns kanske någon som kommer att sörja en svunnen tid, men då är det försent !!

Önskar en bra dag & krama varandra i trafiken !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.