Något är ju mycket fel !

Ulf KämpebackHej

Igår på P3 under morgonpasset samtalade programledaren med en kvinna som skrivir en bok om Feminism och hennes sätt att se på det hela, det är väl inget fel i detta eftersom det sändes i P3 så är det ännu mindre knepigt på grund av deras snedvridna sätt att visa hur världen ser ut idag.

Samtal om boken och denna stackars kvinnas liv som feminist fortsatte, jag lyssnade med intresse tills jag höll på snubbla och slåihjäl mig i Björnskogen på grund av vad hon började vräka ur sig för skit.

Hon hade nämligen börjat samtala med sina små flickor om feminismen och det förtryckta könet och om köns byten, med sina ca 3 år unga barn, hur sjuk för man bli innan man går in från psykiatrin och hjälper dessa stackars små barn.

SJÄLVKLART ska alla ha ett lika värde oberoende av kön, hud eller annat, men man behöver ju inte överidriva till 2000% åt andra hållet, då blir det ju bara fel är det svårt att fatta, hur ska man kunna ta en person på allvar som pratar könsbyte med småungar och berättar för dessa små barn hur förtryckta det är på dagis och hur fel personalen behandlar dem på grund av sitt kön.

Nu får ni terroristfeminister ta och sätta er ner och fundera på vad ni håller på med, innan ni börjar springa runt och spränga er själv i luften också bara för att få uppmärksamhet,

Ni får ursäkta mig, men i vår familj är det 100% rättvist, vi gör det vi är bäst på, alltså sköter jag tvätten, plockar efter andra, handlar och är sjukt bra på stryka (enligt mig själv) + håller på med däck och annat, eller är det också fel ………..?

Nä, tänk efter lite är ni snäll, jag förstår att det finns kvinnor som har ett helvete i livet, men det är ju pågrund av en SJUK idiot som behöver hjälp eller vård, det kan ju omöjligt vara alla män det är fel på, det vägrar i alla fall jag tro på.

Tro på alla & hela människan istället för bara ett kön !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.