BJÖRNEN SOVER ?

Ulf KämpebackHej å Hå !

Nu är det MÖRKT ute, tur att vi fick lite snö i veckan som ligger kvar, det blir ju lite vitt & fint av det.

Nu är det 3 gången på en vecka som jag varit mycket nära Böjörn utan att se han rakt i ögonen, idag gick han förbi bilen och la en stor skit, kanske för att visa att jag inte borde vara där.

Men som vissa brukar skriva efter mina rovdjursinlägg, så får vi som jobbar & bor i skogen skylla oss själva om något skulle hända.

Eftersom jag nu inte tycker som dessa ’asfaltsdjurvänner’ så står jag fortfarande fast vid min åsikt att det finns åt H-vete för mycket av dessa djur i skogarna just nu.

Självklart ska även rovdjuren finnas i våra skogar, men snart är det väl mer Björn än Älg i skogen om detta får fortsätta.

För er som nu vill ha ännu mer av dessa djur kan jag bara säga att det finns många lediga hus ute i Björnskogen dit ni kan flytta och mysa med det små nallarna.

Håll i hatten i blåsten !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

En kommentar

  1. Miria

    Spännande att se björnspår! Jag tycker verkligen att det är dags för människan att ta en steg bakåt. Naturen, som ju ska vara vår moder om allt stod rätt till, har fått ta så många steg bakåt för människornas utbredning. Vi måste tänka på att varje litet steg vi tar framåt, när vi bygger ut samhället och blir fler, så trycks den vilda naturen undan mer och mer. Vill vi leva på en Jord där bara vi människor och våra installationer får plats? Då skulle jag hellre tänka mig en planet helt utan människor och bara med vild natur. Det är min ståndpunkt. Någon måste ju stå på naturens sida också och jobba för naturskydd. Allt för många människor idag jobbar mot naturen, som om vi människor inte vore en del av den, och som om vi kunde leva utan den…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.