STOLT Å RAK I RYGGEN

Ulf KämpebackHej

Varför får vi Svenskar, Norrlandsbor & småkommun-folk inte vara stolta över vem vi är, vad vi är & vad vi gör, det finns på något sätt en regel som säger att allt är skit & alltid kommer att vara så, vi ska aldrig tycka att vi är något, många säger att det är Jamtelagen men den är ju inte ens från Sverige så den kan det ju inte vara.

Vi kanske ska börja tycka att vi är någon, betyder något och gör saker som gör skillnad för många och för oss själva, tänk vad bra vi kommer att bli och vad mycket vi kommer att göra som bli till stordåd.

Nä sluta tycka synd om er själva och gör något bra istället, något som gör att vi kan vara ännu mer stolt över att vara Svenskar, från Norrland, Glesbygdare, Västerbottianer, Bjurholmare, Västanfjällbor & mest av allt Grönåker Medborgare.

Tack för mitt ord !!

Ulf Kämpeback

www.gronaker.se
Nu är det snart Jul igen !!

2 kommentarer

  1. Jesus

    Du är ju en riktig komiker…

    VEM är det som klagar hela hela hela tiden på allt och alla? Jo, D-U!

    Vi är väl visst stolta över vårt land, vår kommun (Bjurholm), vår skola osv. Tänk lite positivt så kommer du också att känna stolthet och inte bara spy galla över allt du TROR.

  2. Ulf Kämpeback

    Härligt JESUS ..

    Tänk att man fick skriva lite till dig också.

    Jo, visst är det så att jag brukar gnälla & klaga på saker som jag tycker är fel och självklart kan det låta som att jag inte är & gör det jag själv skrev att man ska göra.

    Men det jobbigaste för personer som exempel dig själv är att jag står för vem jag är, vad jag tycker och att jag vågar tycka både bra och dåligt, tyvärr är detta med blogg och andra medier ett hån mot människan som har åsikter, detta eftersom andra kan sitta och tycka saker och gömma sig bakom ett namn eller liknande för att ”feg-tycka” saker.

    För att förändra saker i en liten kommun måste vi ta upp det som inte alltid är rätt. men för det kan man ju vara stolt om folk bara vågar stå för sin åsikt.

    Tack för samtalet Jesus !!

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.