SNÖ & KALLT, YES !!

Ulf KämpebackHallå i Lingonskogen !!

Nu är det verkligen vinter på gång, det var flera ett bra tag sedan jag såg några spår at Björn och snön ligger vackert vit på marken, så det är bara att börja varmköra skotern.

Det känns ju verkligen roligt att vi får en så bra start på vintern igen, det var en kanon vinter med bra skoterleder och mycket snö runt Västanfjället även förra året.

Så nu laddar vi för fullt för Årets Skoterman / Kvinna 2009 28/2 här i Grönåker, jag ska så snart det bara går ut och packa banan så att den är i det bästa skick den någonsin varit i, se bara till att anmäla era lag i god tid, eftersom ni inte behöver äga någon egen skoter är tävlingen öppen för nästan alla, Johanssons Maskiner står för bra skotrar och det kommer att bli en kanon dag.

Men nu till snön igen, jag var en tur ovanför Malå idag och det var faktiskt mindre snö där upp än vad vi har här nere och det var samtidigt mildare klimat också, vilket gör att vi har mer vinter i Grönåker, låter bara bra !!

Nu ska jag ladda för en grym föreställning på REX i morgon kväll, så jag ska packa ihop mina gubbar och sjunga upp lite innan det är sängdax !!

Ha nu är MYCKET trevlig kväll och natt, passa på och ha lite sex om ni får och kan, det kan vara mycket trevligt och givande jag lovar !!

God natt !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.