BOSTADSLÖSA ?

Ulf KämpebackGodmorgon på er …

Visst är det märkligt att det finns folk som påstår sig vara bostadslösa, det tar då tomma hus i olika städer och flyttar in i dessa för att visa sin medkännsla till det personer som inte har tak över huvet.

Men varför kommer dom inte upp hit till Norrlnadsinland, här skulle dessa personer få bo i övergivna hus i hundra år utan att polisen eller media ens skulle hitta dit, det kanske beror på att det skulle bli lite jobbigt att klara sig utan alla bekvämligheter som stan erbjuder.

Det finns MASSOR av tomma hus bara i Västerbotten, så vad är problemet ?

Kan det vara så att det ska vara nytt, bekvämt och minst med fjärrvärme, kabel-tv, bredband och nära till buss, tåg och flyg, annars kanske det blir jobbigt och det måste säkert också finnas gatlyse på vägen utanför annars blir det hu så mörkt.

Nä, sluta gnälla om att det inte finns bostäder och flytta ut i skogen istället och börja röra på kroppen, då kanske ni får annat att tänka på, det skulle ju vara jätte trevligt om alla tomma hus blev bosatta av annat än råttor igen, Välkommen ut i skogen !!

Önskar en mycket trevlig vinter dag !!!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

2 kommentarer

  1. robban

    Bra Ulf!
    jag alltid propagerat för samma sak, fast aldrig i skriven form. Bra att du gör det, så kanske flera vaknar upp för fenomenet.
    Ved o vatten finns som regel alltid runt knuten, o motionen får man ju därmed också. Naturen bjuder ju på en hel del dessutom i form av tex bär/svamp-plockning, fiske som är bra kombination mellan motion och försörjning. Tänk vad mycket man dessutom skulle kunna spara på tränings/spinnings/aerobocs/mm—kort.

  2. putte

    Kanske känns lite knepigt att hyra ut en sommarbostad och eller ens gamla föräldrahem åt missbrukande uteliggare…eller…vad vet jag…sociala får ganska mkt göra att bara ligga efter vägen…eller…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.