– RIKTIGT FÖRBANNAD !!

Ulf KämpebackGod Morgon !

Har jag fel eller …

Kommer inte flyktingar hit för att slippa krig, bråk och våld i sitt hemland, är inte hela grejen med detta att få komma bort från allt hemskt och starta om på nytt igen.

MEN VARFÖR SKA DET DÅ STARTAS NYA KRIG ?

Vi andvänder Svenska skattepengar för att stoppa ett upplopp/krig nere i skåne, där det tydligen är ett nytt ’heligtkrig’ på gång, men denna gång är inte USA Satan utan den Svenska Polisen.

Ska vi ha det så här, för mig personligen känns det bara mycket enkelt, passar inte vårt sätt att driva landet så går det säkert att få återvända hem igen om det skulle kännas bättre, vad tror ni skulle hända med oss om vi åkte ner och skapade samma krig i något annat land, vi skulle troligen inte leva länge alls.

Nä, jag tycker helt enkelt synd om Polisen som alltid får ta skit vad dom än gör, de ska skydda allmänheten men får inte försvara sig med det våld nöden kräver.

Grönåker har aldrig varit trevligare att bo på, när man ser vad som händer !!!

Ha en bra dag & sluta bränna bilar det finns bättre saker att göra, jag lovar …. Ni kanske kan hugga lite ved, då blir ni av med lite överskottsenergi, bara ett tips, helt gratis !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Revy, Revy, Revy på gång …… !

En kommentar

  1. pollen

    RÄTT!!!! Passare inte så vet dom vars dom kom från! men det är väl säkert förbjudet att säga så. men det skiter jag i!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.