FLYG PANIK, INGEN !!

Japp …

Då var jag hemma i Sverige igen, det blev mer spännande än jag kunde tro att flyga hem, jag satt nämligen och väntade på mitt plan i New York när flyget nödlandade i Floden/Älven/River.

Vi såg inte själva nerslaget men det blev ett redigt pådrag av poliser och annat ute på Älven, det började i samma veva ringa i nästan alla Amerikanska mobilen inne på flygplatsen och alla blev upprörda och trodde nog ett tag att det var ett nytt 9/11 som hänt.

Resan hem gick mycket bra, men det var ovanligt många som satt vaken nästan hela vägen, annars brukar jag vara ganska själv om att se ALLA filmer och annat som går att göra ombord.

Men denna gång fick jag plugga Revytexter, eftersom vi har träningshelg nu i helgen så gäller det att få texterna att sitta i huvet.

Även resan från Stockholm blev påverkad av en olycka, men det fick vi aldrig veta vad det var som hänt, vi fick bara sitta och vänta en bra stund innan vi fick lyfta, men det var nog inget plan denna gång.

Ja, då var det bara kvar att hälsa så mycket till min kära fru som är kvar i USA och åker lite skidor en vecka i Vermont med kusin Per, vi ses snart Elin !!

Ha det så bra nu alla glada & Trevlig helg !!

Det kommer mycket grejer om USA framöver, det kan jag lova (inte minst bilder) håll koll på bloggen under nästa vecka.

Hej å Hå !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.