St.Thomas Helt Grymt !!!

Ulf KämpebackGod Morgon …

I Vinter mörkret, ett tips från vår tripp är att besöka St.Thomas nere i karibien, ett otroligt fint ställe, det är grymt trevligt folk, helt underbart vatten och en mysig liten stad att bara gå och vandra i eller varför inte handla något trevligt eller äta en god mat bit vid en strandbar.

Det går att flyga till ön om man vill stanna där på plats, eller tar man en tur med någon av alla kryssningfartygen som går dit och det är många som stannar där, hör bara av er om ni vill få tips om någon av det olika företagen som åker dit.

När ni kommer till ön ska ni hyra en egen ’öppen’ Taxi/Buss, en stor jäkla Pickup med ett flak som har många sittplatser (helt ok bekvämt trots allt), du ser bra och får känna värmen och det blir lite spännande nära saker som händer ibland.

Ni som har varit i Thailand kan likna denna transport med en ’Mega Värsting V8 eller V10 snyggast i Världen TuckTuck’ nästan alla av dessa bilar/bussar är snygga, nya & gigantiska om man har det intresset här i livet.

Det finns inte som i Thailand massor av ’Äckelgubbar’ som går runt med små pojkar & flickor som det köpt för att sätta på under några veckor, här gäller Amerikanska lagar som skulle sätta den typen av folk i bur rätt snabbt, så det är i alla fall något man slipper se öppet på stranden och gatan, men sen vet man ju aldrig vilka sjuka typer som kryper runt på natten i husen.

Nu är det bara att gå in och boka en tripp till denna Paradis Ö, det är helt klart värt ett besök kan jag lova.

Genrepet gick faktiskt ganska bra måste jag säga, självklart var det lite små missar, men det är det alltid och på något sätt ska det visst vara så för att man ska peppa upp sig inför premiären, så nu är det bara för er att boka biljetter och för oss att ge er en tok bra föreställning !!

www.horneforsrevyn.se

Ha det bra idag !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.