TÄNKA SJÄLV !

Ulf KämpebackHej å God Morgon

Efter en grymt bra Premiär helg med Revyn är jag tillbaka i verkligheten i Grönåker igen och det är ju inte heller dumt.

Nu dyker det upp minnen från USA-trippen igen, visst är det märkligt att vi i Scerige tydligen inte kan tänka själva.

Det är ju inte bara USA utan nästan alla andra länder som vi varit och rest i, så finns möjligheten och ansvaret hos individen när det gäller att köpa en flaska vin eller kanske ett piller för någon smärta i kroppen.

Men det är tydligen så att vi Svenskar skulle supa ihjäl oss och knarka sönder oss helt om det skulle finnas ’fritt’ att köpa vart som helst.

Jaaaa, jag vet att det är bra med personal som har full koll på sortiment och på att man inte får fel produkt, men så är det även i dessa länder.

Det finns personal som du kan fråga och få hjälp från, samtidigt som du kan ta med ditt recept från läkaren när du åker och handlar.

Ok, det är väl helt enjelt så att vi i Sverige gillar att bli styrda, vi gillar att bli nedvärderade av politiker och andra bestämmande i våra liv.

Det är kanske så att vi till och med är för dumma för att välja vilka som ska bestämma över oss vem vet, snart kanske det inte finns något att välja på rent politiskt heller.

Nä nog tror jag personligen att vi Svenskar är lite smartare, bättre och så mycket mer än vad vi ofta tror om oss själva.

Då var det bara att ännu en gång tacka för en grym Revy Helg & En grym helg på Farmen, tack all publik och alla besökare i Grönåker !!

Ha en bra Måndag & Vecka !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

2 kommentarer

  1. Ingemar Sandström

    Alltid lika roligt att följa din blogg, men idag måste jag bara få framföra min djupa beundran för din insats i revyn i går söndag. Du var den största behållningen, och din sketch om Björndräpar´n var i världsklass, längesedan jag skrattade så gott!
    Keep up the good work!

  2. Ulf Kämpeback

    Tack så JÄTTE mycket, det är alltid roligt att få uppskattning när man skrivit något själv.

    Roligt också att någon läser lite på bloggen,

    Tack igen !

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.