– KAN GLÖMMA FORT !!

Ulf KämpebackHallå där !

Jo, visst är det lätt att bara tycka att den tidigare Amerikanska presidenten har varit helt slut i bollen när det gäller mycket.

Men när man varit på plats och förstår vad som verkligen kunde ha hänt 9/11 så är det inte konstigt att USA reagerade på detta med terrordåd.

Det är som en symbol att det inte finns något på platsen, man kan nästan se hur dessa enorma hus fortfarande står där när man blickar ut över Manhattan från andra sidan floden.

Vi bodde en natt på Hyatt Hotel på andra sidan floden och satt länge och bara försökte förstå hur det måste ha varit den där dagen, då allt hände.

Ännu starkare känns det såklart inne på Manhattan, det är så stort men änndå så trångt, det känns som att gå i en Jättelabyrint och med tanke på all rök och damm den dagen måste det ha varit en skräck att bara vara på Manhattan överhuvudtaget.

Ja, det gäller att alltid tänka några gånger innan man tycker något & kanske uppleva saker på sin rätta plats för att förstå varför folk reagerar som det gör.

Det är lika lätt att skylla allt skit på USA som att skylla allt på Terrorister, men nog är det ju dumt att springa runt och döda massor av oskylldiga människor vad man än må tro på.

Vi måste försöka lära oss av saker som händer och inte göra samma sak igen !

Ha en bra dag & skynda boka till Revyn för snart är allt slut !!

Snart är det också ÅRETS SKOTERMAN dax !

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.