TÄNK ATT SAKER KAN BLI FEL !

Calle BredbergVisst är det lite märkligt ..

Att det som vi idag tycker är helt ’RÄTT’ kommer om några år att vara sjukt fel.

Det finns saker som får mycket skit idag, men som inte var helt fel alls på den tid då det begavsig.

Varför går vi nu runt och tror så stenhårt på att allt som är ’INNE’ idag ska vara så rätt, vi får se vem som står med byxorna nere om några år.

Snart blir saker vi aldrig trott var möjligt att få göra eller tycka helt lagligt, snart blir saker som alltid fungerat smärtfritt helt fel att tro och tycka, så vad ska vi tro om framtiden och om tider som varit.

Är vi dumma i huvet nu, förut eller kommer vi att bli knäpp framöver, ja allt beror på vad som är POLITISKT KORREKT just nu, just då eller i framtiden.

Nu får man ladda ner musik, filmer & obduktions rapporter från barn som blivit dödade, nästan gifta sig med någon av samma kön, det går bra enligt lag att sätta på djur för den som vill, vi får snart inte köra bil eller elda med ved längre, vi får snart inte flyga utomlands och det är bättre att slå ihjäl folk och misshandla barn än att driva småföretag utan att förstå allt med bokföring, detta enligt vår Svenska lag och såklart Skatteverket. Vi ska inte ha något försvar och det ska byggas bilar trots att ingen vill köpa dem, vi ska klara oss själva på alla sätt, men får inte jobba svart för då ska vi nästan dö eftersom vi inte då betalar någon skatt, det måste finnas förarbevis för att få köra skoter, men att köra en stor jäkla båt går bra även om du är lite full, att det skulle bli förbjudet att köra båt i Stockholm eller på västkusten där alla diriktörer & politiker har sina stugor är nog lika avlägset att tro som att Miljöpartiet & Centern skulle vilja rädda Norrland, glesbygden, åkerier och skogsbruket, Vi ska självklart tycka att hela inlandet & fjällen ska bli Nationalpark med totalt skoterförbud. Japp detta är vad som är rätt idag att tycka i Sverige, eller ?

Jag vet inte om det är rätt på alla plan men så är det !!

Håll i hatten, snart är det helg !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.