LADDA BÖSSAN !

Ponsse hemsidaSnart smäller det ..

Årets stora skog och skoter dag här i Grönåker, det finns många skoterdagar och visningar runt om nu på vårvintern, men det finns bara en som här i Grönåker.

Ponsse visar sina STORA NYHETER när det gäller skogsmaskiner, det är ju inte direkt små leksaker, men det finns folk som gillar att leka med dem ändå och det är om inte annat roligt att se en duktig maskinförare dundra lös i skogen.

Det kommer såklart också att bli visning & årets största/bästa provkörning av LYNX & Can-am från Johanssons Maskiner, helt enkelt ett unikt tillfälle.

Explorer …. den nya ’MC-skoter grejen’ ett band och en skida som monteras på din MC och sedan går det att köra som F – N i snön, det blir visning och provkörninga av denna kanon idé för den som gillar stora roliga prylar.

Kanon roligt för barnen med eget stort lotteri, med massor av vinster från LEO´S LEKLAND som varit jätte bussiga och bjuder på mycket roligt för det som vinner, tack för det !!

Självklart finns det också möjlighet för barnen att få rida på våra fina ISLANDSHÄSTAR som finns här på gården, kanon roligt för alla barn.

Ni kommer inte att gå hungriga här ifrån heller, vi har laddat upp med massor av mat.

En heldag med Skog, Skoter & Häst i FOKUS, det kan inte bli bättre !!

Vem vinner tävlingen ÅRETS SKOTERMAN 2009 ?

Ha en kanon bra dag, kväll och vidare vecka !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.