DÖDA !

Ulf KämpebackNu igen …

Har det alltså hänt, att en galen virrig tonåring skjutit folk och nu undrar alla varför ?

Liken har knappt hunnit kallna innan filmer och bilder ligger ute på ’webben’, är det så konstigt att sjuka hjärnor som är van att spela tv-spel med grafik bättre än verkligheten och med internet som erbjuder filmer från allt som händer på jorden, att dessa reagerar fel.

Varför skulle en tragisk person som söker uppmärksamhet INTE göra ännu en ’skolmassaker’ när det sedan blir fokus till 500% från media och ’webben’ på vad denna människa gjort.

Det blir liknande det galningar som tror att man kommer närmare Gud om man spränger sig i luften, helst med massor av oskylldiga som också dör på kuppen.

Det är så klart fruktansvärt tragiskt för alla anhöriga och eventuellt skadade, men vi måste göra något åt uppmärksamheten folk får när det händer sånt här händer, det är ett av problemen, skulle ingen få något ut av att skjuta ihjäl massor av folk finns ju ingen mening att göra det längre.

Sedan är det kanske bra att ge uppmärksamhet till folk innan sånt här händer och innan det går för långt, kanske fler Revyer skulle vara en lösning ?

Synd, tråkigt & tragiskt !!

Ha trots detta en kanon bra dag & visa att ni bryr er om någon, kan göra stor skillnad !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.