LO – TA OCH GE ER !

Ulf KämpebackJasså var det så ….

Det visste vi inte något om ?

Är det så att även inom LO sitter det bara ’fläppskallar’ som inte har koll på något utom sin egen lön.

Så fort media lyckats gräva nog djupt så kommer det ALLTID fram nya grejer inom det såkallade ’folkrörelserna’ som fackföreningar och annat som vi tydligen enligt tradition ska lita på, men där ALLTID lika mycket i tradition det sitter folk som bara vill sko sig själva och se efter sitt eget.

Men det är klart det låter ju bra att jobba för den ’lilla mäniskan’ mot det stora företagen, men det är ju så lätt att hamna på ’fel sida’ eller är inte den senaste veckornas AMF historia ännu ett girighetsbevis.

Rensa upp i ALLA led och gör om gör rätt, för media fortsätter gräva och kommer att hitta ännu mer ’rövslickeri’ bland leden inom AMF, LO & allt vad det kan heta.

Det är ju skönt att som mycket liten egenföretagare äntligen få beviset att det inte är vi som ska jagas med blåslampa för att hitta några uteblivna skattekronor, utan det är hos folk som vi alla ska på något sätt lita på att vi får ett värdigt liv efter jobb åren.

Men ’jobb-åren’ för oss kommer troligen aldrig att ta slut, eftersom folk får MILJON BONUSAR av ’våra’ pengar (kanske inte just mina, eftersom det inte blir så mycket lön att ta ut som lill liten företagare).

Men så här har det ju alltid varit, så varför är folk så upprörda just nu ??

Det kanske Mona Sahlin kan förklara, eller vänta gör inte det det brukar alltid bli så fel om hon ska försöka ställa saker tillrätta, allt blir som tvärt om på något vis.

Tack för mig & Ha en kanon dag !!

Ulf Kämpeback
www.graderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.