MAFFIA FACKET !

Frida BlomméJO, så är det …

Det går bra att sitta och gnälla på företagare som inte har fackliga avtal, men att ledningen inom största ’arbetarfacket’ själv ser till att få ut MASSOR av pengar på arbetarnas bekostnad är väl inte annat än MAFFIA fasoner.

Det ser som vanligt ut som det är lättare att prata skit om andra från fackets sida än att sköta om sitt eget bo först och främst.

Att inte hela ledningen för LO avgår är ju bara ett stort skämt, som kommer att dra ner hela arbetar rörelsen ännu djupare i dyngan än dom redan nu befinner sig.

Man skyller på högerblocket att folk hoppar av olika fackföreningar, men vem vill helt ärligt betala lön + bonus + bonus + smyg-bonus + extra-bonus åt dessa dubbelmoral idioter.

Nä, ta och klipp er och skaffa ett vettigt jobb istället för att smyga runt och försöka döda småföretagare utan avtal eller med folk som inte vill jobba utan bara jävlas med den lilla företagaren.

Ja, vad vet jag, det kanske är helt rätt med 60.000kr/mån + nästan 30 styrelseuppdrag, hur kan någon hinna med att förstå alla uppdrag (det gör dom ju tydligen inte heller) och göra ett bra jobb.

Nä trevlig helg på er, jag hoppas Magnus vinner Lets Dance !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.