RÄDDA FÖR SD ?

Ulf KämpebackVad är det som …

Gör att alla är så Livrädda för Sverige Demokraterna, om det nu är som alla andra politiker säger så borde väl Svenska folket veta bäst om det är den politik som vi ska ha i Sverige framöver.

Kanske kan det vara så att det är en väldigt känslig fråga på grund av att andra ’Vanliga’ partier fattar att deras egen politik inte alltid håller eller är så bra.

Om nu SD bara är Invandrarhatare, Nynazister och allt annat dåligt som nu står i media, vad är det då att vara rädd för, varför inte låta dem komma in i samtalen och debbaterna.

Det enda som skulle hända är att det slår ut sig själva om nu samtalen går åt det hållet, eller får vi höra att det inte alls är som mediabilden säger, för val löften är väl till för att hållas för alla partier, eller ?

Vi är ju inte helt utan information om hemska saker som hänt, försöken till utrotning av Judar under andra världskriget är väl ingen som idag lever som inte hört talas om, men frågan är om alla vet vad kommunismen har gjort genom åren, det kanske läge att kolla åt alla håll om vi vill skydda oss mot ’dåliga åsikter’.

Nä, låt folk prata det är först då man kan få höra hur fel saker är på riktigt, det är ju värre om vi ska bli styrda till att tycka saker av olika myndigheter, det är nog med sånt redan idag i Sverige.

En fråga till övriga partier på ’rätt sida’, har SD fel i allt ?

Det finns folk som kommer att rösta på dem vad vi andra än tycker, men det är ju bättre att lyfta upp frågor och prata öppet med dem istället för att smygfilma för att få rubriker till media, smygfilma hos FI eller något annat parti så får ni höra vad som händer bakom väggarna, då tror jag att vi män inte skulle våga gå ut om vi fick höra vad som sägs och tycks om oss, vem vet ?

Var inte så förbannat rädd, så blir allt mycket bättre folk minns ju Ny Demokrati som ett skämt idag, så vad är det att vara rädd för ?

Ha en bra kväll !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.