ÄR DET SVÅRT ATT FATTA ?

Ulf KämpebackYes …

Där satt den, The Pirate Bay är inte laglig enligt tingsrätten.

För många unga verkar denna dom fallit helt utan grund, men det är ju så knepigt hur fort det gått att tycka detta är Ok.

Självklart satt jag på mitt rum när jag var yngre och spelade in bland band från radion, det var några musik program som fanns och det var rec & play som gällde.

Men nu i dessa dagar är det tydligen så att du får skylla dig själv om du gör en skiva, film eller ljudbok, det verkar vara upp till alla att bara ta för sig av vad andra gjort.

Varför inte ta fram riktigt bra lagliga sätt att ladda ner musik och annat från nätet, ska det vara så svårt.

Personligen skulle jag bli skitförbannad om någon bara kom och tog något jag gjort och vill sälja, självklart kan alla göra misstag och fel men när det blir en ’Ladda ner fritt fabrik’ av sin idé då är det inte bra längre.

Så det är ett steg åt rätt håll, sen kommer denna dom att överklagas i säkert 100 år innan det blir en fällande dom, vi lever ju i Sverige där man kan slippa dom fast man våldtar barn och då är ju detta lindrigt och en piss i havet.

Men jag hoppas att ni får en trevlig Fredagkväll, nu ska jag ut och rida på Abbadis igen !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

En kommentar

  1. Tveksam till dig

    Här åker dom in på 1 år och 30 miljoner i böter medans våldtäktsmän och annat pack går fria. Ska vi slå vad att dom där 7 som nästan misshandlade ihjäl en människa på marieberg under påsken kommer få lindrigare straff? Vart är din logik?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.