VOLVO & UMEÅ

Elin KämpebackNu ska jag släppa en bomb …

Alla vet, har hört eller tror att dom vet hur saker fungerat på VOLVO-LASTVAGNAR i Umeå.

På Volvo har folk kunna göra vad som helst, hur lite som helst & hur dumma saker som helst och ändå behålla jobbet eller kanske högst byta avdelning, men nu verkar denna tid vara förbi, rätta mig om jag har fel.

Eftersom jag själv inte jobbat där (förutom byggt byggställning inne på området), men har bekanta som jobbar eller jobbat på Volvo finns det många historier att berätta, men om säkert 50% av dessa är skrönor så finns det ändå tyvärr för mycket folk som bara vandrat runt där utan att ens vilja jobba på stället.

Så det kanske kan vara det bästa som hänt att det får rensas upp lite i leden på Volvo och att det finns kvar folk som vill jobba och gör ett bra jobb.

Självklart är det tråkigt att det går så dåligt för VOLVO AB att det måste hålla på med dessa uppsägningar av folk, det är ju alltid mycket bättre när det är tvärt om, men det är en annan historia om att allt kan inte gå rakt upp som en raket i all evighet.

Kämpa på Volvo-lastvagnar det blir nog bra till slut !!

Ulf Kämpeback
www.garderob.nu

2 kommentarer

  1. Wille

    vi på monteringen har rationaliserat ca 50% i kostnader på 3 år. Ändå så står vi inför hot om flytt av monteringen till Belgien. Vi har jobbat häcken av oss och definitivt inte vandrat runt och gjort ingenting som du påstår! Ta reda på fakta innan du uttalar dig!

  2. Ulf Kämpeback

    Tack för informationen Wille !

    Du vet lika bra som jag hur ”snacket” runt volvo har gått genom alla år & det är ju jätte bra att folk får veta att det inte är som man ”tror att det är”

    Synd att folk som gör ett bra jobb ska bli lidande för andra som inte gör det.

    Ännu en gång tack för att jag fått lite mer fakta från golvet av någon på plats !!

    Trevlig helg !

    Ulf Kämpeback

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.