VALBORG

Tecknat från Hej

Efter att ännu en gång inte kunnat hålla mig från att ringa in till Radion, för att idag diskutera Ungdomar & Alkohol under bland annat Valborg.

Visst är det väl märkligt att det inte ska gå att hålla lite ordning på ungdomarna, det är extremt mycket upp till föräldrarna att vara besvärliga, jobbiga, tråkiga och fråga ut vad som händer, vart ungdomarna ska, vad ska dom göra, vem ska vara där och vart ska dom sova, äta och skita.

Vill vi inget veta får vi inget veta, det är extremt få unga som är som jag själv var på min tid som yngre och som inte dricker något alls, idag ska det unga tydligen testa allt som går att dricka, röka, äta eller spruta in i kroppen innan man är 15 år.

Nä, var lite besvärlig och gör kanske som min egen far gjorde på den gamla goda tiden och hämta hem era ungdomar vilken tid som helst på dyngnet om ni vill ha full koll, det är bra både för er själv och ungdomarna, eller se till att försöka ha sten koll på vart dom är när dom är hos någon kompis, vi kan inte blint bara lita på allt dom säger, det finns faktiskt unga genom åren som ljugit för sina föräldrar om ni inte visste det !!

Det går att fira Valborg och annat på ett vettigt sätt, vi släpper ju inte ut en 15-åring med pappas bil bara för att han vill, det skulle vi kalla oansvarigt och det gäller samma sak med supandet, är du under 18 år = inte supa.

Ha det så bra !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.