IDOL I UMEÅ

Ingen aning vem tyvärr !Japp …

Under helgen var ’Idol-Cirkusen’ i Umeå och enligt VK var det en hel del folk som ville in och visa upp sig inför panelen som sedan ska berätta vad dom tycker.

Kom nu inte i höst när TV-programmet drar igång och tyck synd om dom som får sin dom av den ärliga panelen som sitter där och bedömmer det såkallade blivande Idolerna.

Första utagningen var jag själv med och har upplevt grejen inifrån, men redan då var jag för gamal & inte nog fager för att den dåvarande jurryn skulle ta mig ända till Stockholm, men jag hade tur att komma vidare till dag två av uttagningarna i alla fall och Clabbe ville ha mig vidare och det är ju alltid något !!

Men alla som kommer dit skriver på ett kontrakt och alla vet vad som gäller, produktionsbolaget äger din själ sålänge du finns kvar i programmet och har all rätt att klippa ihop det bildmaterial som det får fram, så kom inte och prata om ’Förnedrings TV’ för alla vet vad dom ger sig in på när man går in i rummet och gör det bästa man kan eller kanske inte så bra ibland eller troligen helt värdelöst ibland.

Så det blir spännande i höst att se vad som kommit fram under helgen från Umeå !!

Ha en bra dag & vecka, nu ska jag ut och verka lite unghingstar !!

Ulf Kämpeback
www.gronaker.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.